Vilkår

Brug af HereTask's websteder, oplysninger om ophavsret og varemærker

Når du bruger HereTask's websteder, accepterer du disse betingelser for brug og oplysninger om ophavsret. Hvis du ikke kan acceptere disse, må du ikke bruge HereTask's websteder. Også selvom du er nødt til at åbne dette websted for at læse disse oplysninger.

Du og alle andre brugere af disse websteder skal overholde nedenstående vilkår og betingelser, herunder samtlige love og bestemmelser, der gælder for webstederne og internettet.

Definitioner

I denne sammenhæng dækker termen "websteder" over alle HereTask's online-medier. Dette omfatter dette website og ethvert andet online-medie, der stilles til rådighed af eller ejes af HereTask.

Termen "websteder" dækker ikke over selve HereTask online applikationen, som er underlagt særlige betingelser og begrænsninger.

Ophavsret

Medmindre andet er angivet, er HereTask indehaver af ophavsretten til alt materiale på HereTask's websteder. Materialet må ikke bruges uden HereTask's forudgående samtykke eller samtykke fra en anden relevant tredjepart, der har været involveret i designet af webstedet.

Vilkår og betingelser for brugen af HereTask's websteder

HereTask stiller disse websteder til rådighed til personlig brug. Du må downloade materiale fra webstederne til ikke-kommerciel, personlig brug, hvis du bevarer alt materialets information om ophavsret og andre oplysninger om ejerskab intakt.

Du må også citere nogle få linjer fra HereTask's websteder, uden at du skal søge om særlig tilladelse. Hvis du gør dette, sker det under betingelse af, at du gør det klart, at citatet stammer fra HereTask, og at du ikke bruger citatet uden for sammenhæng, eller på en måde, som kan misforstås.

Selvom det ikke er en betingelse for, at du kan bruge citater fra HereTask's websteder, bedes du også oprette et link til det HereTask-websted, hvorfra du har taget citatet.

Ellers må du ikke distribuere, ændre, offentliggøre, genbruge, fremsende eller bruge indholdet på disse websteder til nogle offentlige eller kommercielle formål uden HereTask's skriftlige samtykke. Denne betingelse omfatter tekst, billeder, lyd, grafik, design og logo.

Om indsendt materiale

Den information, som du indsender til HereTask, tilhører HereTask, uden at du modtager godtgørelse for det. Dette omfatter indlæg, kommentarer, spørgsmål, e-mails eller andre data, som du har indsendt.

HereTask har ret til frit at bruge alle ideer, know-how, metoder eller opfindelser, som du indsender, helt efter vores eget skøn.

Hvis materiale, som du allerede har indsendt, ønskes ændret eller slettet, vil vi med stor sandsynlighed efterkomme dette ønske. Men vi forbeholder os retten til ikke at gøre det.

Pressemateriale

Indhold, der er mærket med "Pressemeddelelse", kan bruges i offentlige meddelelser, hvis du angiver kilden til informationen.

Ændring af indholdet på vores websteder

Indholdet på HereTask's websteder bliver ændret eller opdateret jævnligt og uden forudgående varsel. Hvis du citerer fra eller opretter et link til vores websteder, skal du være opmærksom på, at indholdet, som du citerer fra eller opretter link til, kan blive ændret.

Links til tredjepartswebsteder

Når vi finder det relevant, opretter vi link til tredjepartswebsteder. HereTask kan naturligvis ikke stilles til ansvar for indholdet på tredjepartswebsteder. Vi henviser derfor til betingelserne for anvendelse og oplysningerne om ophavsret, som ejeren af tredjepartswebstedet stiller til rådighed.

Når vi opretter links til tredjepartswebsteder, betyder det ikke automatisk, at HereTask anbefaler disse websteder, deres indhold eller produkter.

Begrænset ansvar

HereTask's websteder og deres indhold stilles til rådighed som en service til dig og til din personlige brug. Alt indhold på webstederne stilles til rådighed "som det er" uden nogen form for garanti, hverken udtrykkelig eller underforstået.

HereTask kan ikke stilles til ansvar for nogen direkte, indirekte eller tilfældige tab eller beskadigelser, der er sket som følge af adgangen til eller brugen af webstederne.

HereTask påtager sig ligeledes ikke ansvaret for og kan ikke holdes ansvarlig for beskadigelse af eller for virusser, der inficerer computerudstyr eller anden ejendom, der er sket som følge af adgangen til eller brugen af disse websteder eller af overførslen af materiale, data, tekst, billeder eller lyd fra disse websteder, eller som stammer fra disse websteder.

Ændringer og opdateringer

HereTask kan til enhver tid ændre og opdatere disse betingelser og oplysninger om ophavsret.